Aparat za šišanje Panasonic Bežični - ERHGP82K

Šifra: PA79687
Proizvod je dostupan
U cijenu je uključen PDV
Moguće platiti na rate

Da biste vidjeli cijenu i kupili proizvod morate se prijaviti.


Panasonicov aparat za šišanje uključuje oštrice jedinstvenog oblika koje omogućuju izvrsno rezanje prema strogim zahtjevima stručnjaka.

OPIS

Izbor br. 1 kod profesionalaca

Panasonicovi trimeri i aparati za šišanje prvi su izbor stručnjaka u frizerskim salonima i brijačnicama u Njemačkoj, Francuskoj i Italiji. Bilješka: Izvor: Euromonitor International Ltd: Definirano kao marke korištene na uzorku od 100 frizerskih salona i brijačnica po zemlji. Istraživanje provedeno od ožujka do kolovoza 2020.

Vodeća tehnologija oštrica za vrhunske rezultate podrezivanja
Izrađen po uzoru tradicionalne japanske izvedbe i jedinstvenom Panasonicovom tehnologijom oštrica, oštrice X-taper 2.0 odlikuju se iznimnom oštrinom. Rezultat je vrhunska sposobnost rezanja spremna ispuniti stroge zahtjeve stručnjaka.

X-taper oštrice 2.0 hvataju dlačice i sprječavaju klizanje
Posebno dizajnirane X-taper oštrice čvrsto hvataju i režu dlačice radi temeljitog smanjenja količine propuštenih dlačica dok obične oštrice omogućuju kosi da pobjegne i da ostanu neodrezane.

DLC premaz 2.0 za dugotrajnu oštrinu
Zahvaljujući premazu dijamantnim ugljikom (DLC) koji je pribl. 3,4 puta tvrđi* od običnih premaza i tvrdom TiN premazu, oštrice su dvostruko otpornije od nehrđajućeg čelika i dugotrajnog oštrog ruba. *U usporedbi s Panasonicovim modelom ER-GP80 (prema Panasonicovom testiranju.)

Oštri rubovi od 45º omogućuju glatko i temeljito podrezivanje
Oštar i precizan rub oštrice pod kutom od 45° omogućuje glatko i besprijekorno šišanje koje zadovoljava uvjete profesionalaca.

Visok učinak rezanja čak i na gustoj kosi
Na običnim aparatima za šišanje raspon pomaka oštrica smanjuje se prilikom rezanja guste kose, zbog čega se smanjuje učinak rezanja. Zahvaljujući neprekidnoj kontroli, snaga i pomak oštrica na Panasonicovom aparatu za šišanje neprekidno se održavaju za maksimalni učinak i nježno rezanje čak i kod gustih područja.

Tanak i lagan dizajn za dodatnu fleksibilnost
Aparat za šišanje tankog je i laganog dizajna uz praktičan oblik i kvalitetan dojam, značajke koje stručnjacima omogućuju novu dimenziju rada i praktičnosti.

Ostale značajke
Iako je dizajn aparata tanak i lagan, željeli smo da bude i ugodan za držanje. Kako bismo zadovoljili potrebe profesionalaca osmislili smo glatko i zaobljeno kućište kojim je lako rukovati te razne značajke, na primjer gumenu dršku koja sprječava klizanje. Okretanje brojčanika omogućuje prilagodbu dužine šišanja od 0,8 do 2,0 cm, u razmacima od 0,3 mm. Na taj način ne morate mijenjati nastavke i možete prilagođavati dužinu jednom rukom. Upotrebljavajte aparat dok se puni na AC adapteru ili uživajte u praktičnoj upotrebi bez kabela. Sadrži laganu i malu litij-ionsku bateriju velikog kapaciteta. Budući da nema gubitka kapaciteta zahvaljujući efektu memorije baterije, može se koristiti gotovo bez gubitka kapaciteta punjenja. Da biste napunili uređaj, postavite ga u postolje za punjenje. Kompaktno postolje je uspravno, stoga ne zauzima prostor. Žaruljica svijetli crveno tijekom punjenja. Tri češljića služe za rezanje na šest različitih duljina (3/4 mm, 6/9 mm, 12/15 mm). Češčljići imaju poseban stalak za spremanje.


Samo registrirani korisnici mogu ostaviti komentar i ocjenu.
DODATNI UPIT O PROIZVODU

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ