Krema za toniranje kose Youthair 106 ml

Šifra: YTH04501
Proizvod je dostupan
U cijenu je uključen PDV
Moguće platiti na rate

Da biste vidjeli cijenu i kupili proizvod morate se prijaviti.


Krema za obnavljanje boje Youthair Color koja ne sadrži olovo. Svakodnevnom uporabom Youthair će vašoj kosi postupno vraćati prirodnu, mladalačku boju bez dodanih bojila, peroksida ili olova. Jedinstvena formula ovog sredstva pruža dugotrajne, prirodne rezultate. Ne ostavlja tragove na koži i odjeći. U roku od tri tjedna boja vaše kose vratit će se u vašu prirodnu nijansu.

OPIS

UPOZORENJE:

Samo za vanjsku uporabu. Ne koristite za bojenje brkova, brade, trepavica ili kose na bilo kojem dijelu tijela, osim na vlasištu. Vodite računa da sredstvo ne dospije u oči ili u dodir s posjekotinama ili ogrebotinama. Pažljivo slijedite upute i temeljito operite ruke nakon svake primjene.

Upute za uporabu:

Šamponirajte kosu. Regenerator nije potrebno koristiti budući da Youthair sadrži regeneratore koji pomažu u postizanju sjaja. Kosu dobro prosušite ručnikom, a zatim potpuno osušite fenom kako biste sasvim uklonili vlagu u kosi. Dnevno nanosite malu količinu češljem ili četkom za ravnomjerno raspoređivanje. Youthair stilizirajuća krema za toniranje sadrži specifične sastojke za sjaj i kontrolu frizure. Kosa će održati na mjestu, bez učvršćivajućih gelova i sprejeva.

Kada postignete željenu boju, koristite dva puta tjedno radi održavanja boje. Ako odabrana područja želite zadržati u određenom tonu, sredstvo jednostavno nemojte primjenjivati na ta područja. Za najbolje rezultate ne perite kosu nakon korištenja najmanje 3 sata. Ne miješajte s drugim proizvodima za oblikovanje.


Samo registrirani korisnici mogu ostaviti komentar i ocjenu.
DODATNI UPIT O PROIZVODU

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ