Krema za toniranje kose Youthair 236 ml

Šifra: YTH04100
Proizvod je dostupan
U cijenu je uključen PDV
Moguće platiti na rate

Da biste vidjeli cijenu i kupili proizvod morate se prijaviti.


Sredstvo za toniranje kose s jedinstvenom formulom koja postupno mijenja boju kose u boju mlađeg izgleda. Koriste ga tisuće muškaraca širom svijeta kako bi im pomoglo da postignu mlađi izgled. Ne sadrži boje ili perokside, ne ostavlja mrlje na koži i odjeći. Youthair vam omogućava da sami odaberete koliko tona želite dodati svojoj kosi. Razliku ćete početi uviđati za samo nekoliko tjedana. Kosa će pored toga izgledati zdravije i punije. Posebni sastojci za oblikovanje formulirani su bez čvrstih gelova ili sprejeva.

OPIS

UPOZORENJE:

Sadrži olovni acetat. Samo za vanjsku uporabu. Držite izvan dohvata djece. Ne koristite za bojenje brkova, brade, trepavica ili kose na bilo kojem dijelu tijela, osim na vlasištu. Vodite računa da sredstvo ne dospije u oči ili dodir s posjekotinama ili ogrebotinama. Pažljivo slijedite upute i temeljito operite ruke nakon svake primjene.

Ovaj proizvod sadrži kemikaliju koja je zabranjena u državi Kaliforniji.

Upute za uporabu:

Prije upotrebe dobro protresite. Šamponirajte kosu. Regenerator nije potrebno koristiti budući da Youthair sadrži regeneratore koji pomažu u postizanju sjaja. Potpuno osušite kosu ručnikom. Kosa mora biti dovoljno suha prije nanošenja Youthair-a. Dnevno nanesite malu količinu češljem ili četkom za ravnomjerno raspoređivanje. Da biste postigli brže rezultate, kosu nemojte prati šamponom više od jednom tjedno. Često šamponiranje rezultira sporijim, postupnijim promjenama. Također se preporučuje da koristite nježni šampon umjesto njegujućeg ili ljekovitog šampona koji će ostaviti slojeve na kosi i tako usporiti postupak.

Nakon što postignete željenu boju, koristite sredstvo dva puta tjedno za održavanje boje. Kako biste održali određeni ton na odabranim područjima, izbjegavajte primjenu na tim područjima.

Pojedinačni rezultati mogu varirati. Slike su samo u ilustrativne svrhe. Nakon upotrebe temeljito operite ruke. Ne miješajte sredstvo s drugim proizvodima za oblikovanje.


Samo registrirani korisnici mogu ostaviti komentar i ocjenu.
DODATNI UPIT O PROIZVODU

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ