Fen za kosu Gama IQ Perfetto 2000 W - Sivi

Šifra: GA13715
Proizvod je dostupan
U cijenu je uključen PDV
Moguće platiti na rate

Da biste vidjeli cijenu i kupili proizvod morate se prijaviti.


iQ Perfetto, najlakše je i najučinkovitije sušilo za kosu dostupno na današnjem tržištu. Revolucionarno, ultra lagano, kompaktno i minimalističko, ovo sušilo pokreće novo razdoblje u industriji sušila za kosu. Kultni predmet bez kojeg svaki frizerski stilista više ne može! Garancija: 1 godina.

OPIS

iQ Perfetto je proizvod kojeg su frizeri i potrošači oduvijek željeli; to je proizvod s vrlo visokim performansama. Opremljen je inteligentnim motorom bez četkica, sučeljem s digitalnom upravljačkom tehnologijom koja povećava performanse aparata, smanjuje vrijeme sušenja i povećava vijek trajanja motora. To je najlakši sušilo za kosu na svijetu: od samo 294 g, dizajnirano je tako da sprječava umor mišića ruku i ramena uslijed duže uporabe na profesionalnoj razini.

Opskrbljeno s Oxy Active tehnologijom, djeluje antibakterijski, zatvara kutikule kose za dulju trajnost boje. Njegov inovativni mikrofilter sprječava ulazak čestica nečistoće u motor, te stoga produžuje njegov životni ciklus.


Tehnologija automatskog čišćenja okreće motornu turbinu u suprotnom smjeru, omogućujući duboko čišćenje filtra izbacivanjem svih čestica preostalih na filtru.

Uz to, zahvaljujući Venturi efektu, umnožava protok zraka koji isporučuje motor, a da ne koristi dodatnu snagu.

Tehnologija Memory Function omogućava pamćenje brzine i temperature među 12 dostupnih konfiguracija, kojima je lako upravljati zahvaljujući digitalnom sučelju.

Pored toga, odabrane konfiguracije mogu se zaključati, pomoću odgovarajućeg gumba za zaključavanje, kako bi se izbjegle slučajne promjene tijekom uporabe. Kabel od 3 metra olakšava rad profesionalnog oblikovanja.

Sa samo 78 decibela glasnoće zvuka.

SPECIFIKACIJE
Težina sušila 294 g

Samo registrirani korisnici mogu ostaviti komentar i ocjenu.
DODATNI UPIT O PROIZVODU

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ