Aparat za kosu Split Ender Mini - Silver Line

Šifra: SEM1001
Proizvod je dostupan
U cijenu je uključen PDV
Moguće platiti na rate

Da biste vidjeli cijenu i kupili proizvod morate se prijaviti.


Aparat koji reže krajeve, a ne dužinu kose. Reže lakše, brže i sigurnije nego škare. Sigurno podrezuje oštećene i ispucale vrhove i krhke vlasi, i to samo u nekoliko minuta. Nakon korištenja ovog aparata možete biti sigurni da će vaša kosa rasti brže, ljepše i zdravije nego ikad prije. Nova, manja verzija Split Endera radi s manjom brzinom, što ga čini mnogo tišim. Ova verzija koristi 3 (AAA) baterije. Baterije ne dolaze uz aparat.

OPIS

Novi Split-Ender Mini posebno je dizajniran za kućnu uporabu. Nova tehnologija Surgy-Trim sigurno skraćuje krajeve kose.

Split-Ender je posebno je dizajniran za usmjeravanje vlasi kako bi ravnomjerno ulazile i izlazile kroz specifične oštrice, koje režu samo ispucale, suhe, stršeće vrhove za ¼.

Pakiranje uključuje: Split Ender Mini (1), češalj za oblikovanje kose (1), isječak za kosu (1), četku za čišćenje (1), torbu za nošenje (1) i Upute za korištenje.

*Izumitelj Split-Endera, gdin Victor C. Talavera kao glazbenik je imao dugu kosu za koju mu je trebalo prosječno 4 sata mjesečno da ukloni ispucale vrhove kose. Zato je izumio ovaj jedinstveni i revolucionarni svjetski patentirani proizvod, specijalno dizajniran da uklanja ispucale vrhove (3 mm do 6 mm) istovremeno čuvajući ostatak kose. Zahvaljući tome, sada kosa može rasti duža, brže dostizati željenu dužinu te biti ljepša i zdravija nego ikada prije.Također, profesionalni frizeri kao vi, sada mogu ponuditi novu uslugu klijetima - uklanjanje ispucalih i oštećenih vrhova kose bez da skraćujete zdravu kosu, jer oni to zaista i zaslužuju.


Samo registrirani korisnici mogu ostaviti komentar i ocjenu.
DODATNI UPIT O PROIZVODU

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ