-25%

Kozmetički aparat Joful s četiri tretmanska nastavka - Hifu 3D (N)

Šifra: HF99901
Proizvod je dostupan
U cijenu je uključen PDV
Moguće platiti na rate

Da biste vidjeli cijenu i kupili proizvod morate se prijaviti.


Svaki vrhunski salon ljepote bi trebao imati HIFU aparat. 3D HIFU je još novija verzija aparata s automatskim postavkama za tretmane. Koristi se za uklanjanje bora s vrata i lica, kao i lifting i zatezanje tijela.

OPIS

KAKO RADI HIFU?

Uređaj koristi revolucionarnu tehnologiju fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (High Intensity Focused Ultrasound) koja usmjerava ultrazvučne valove na određenu dubinu kože (1.5, 3.0, 4.5, 8, 11 i 13mm) ovisno o odabranoj sondi. Tako vrlo precizno djeluje na određene slojeve kože i potkožnog masnog tkiva, izaziva zagrijavanje tkiva na temperaturu oko 60 - 70 °C čime stimulira stanice na proizvodnju kolagena, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje. Uništene masne stanice zajedno s njihovim sadržajem (trigliceridi i masne kiseline) izlučuju se iz organizma prirodnim fiziološkim i metaboličkim putem (kroz limfni i krvožilni sustav) bez oštećenja.


REZULTATI HIFU TRETMANA

Rezultati HIFU tretmana vidljivi su odmah nakon tretmana, a konačni rezultat vidljiv je nakon 3 mjeseca kada je formiran novi kolagen pa je koža čvršća, sjajnija, zategnutija, poboljšanog tonusa, mladenačkog izgleda, manjih pora. Nakon tretmana lica oči izgledaju otvorenije, obrve podignutije, podbradak smanjen. Zbog obnovljenog elastina koža će na osjet biti mekana i elastična. Rezultati traju i do 12 mjeseci, zato je dobro ponavljati postupak svake godine radi očuvanja rezultata.


HIFU SIGURNOST

Tretman je siguran jer dolazi do zagrijavanja isključivo u žarišnoj točki , te nema nekontroliranog zagrijavanja. Kontraindikacije: tretman ne radimo trudnicama, srčanim bolesnicima, osobama sa srčanim elektrostimulatorima, defibrilatorima i metalnim ili drugim aktivnim implantatima u predijelu tretmana (hijaluronski ili drugi fileri, botox, silikoni i sl.)


INDIKACIJE

- uklanjanje - izglađivanje bora
- pomlađivanje
- intenzivni lifting i učvršćivanje kože
- podizanje kože na bradi
- smanjanje podbratka
- smanjivanje opsega i učvršćivanje dijelova tijela (trbuh, noge ruke)
- učvršćivanje viseće kože nadlakticaSamo registrirani korisnici mogu ostaviti komentar i ocjenu.
DODATNI UPIT O PROIZVODU

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ