Informacije za kupce – najčešća pitanja i odgovori

Cijenjeni kupci i korisnici,

Svjesni ozbiljnosti aktualne epidemiološke situacije uzrokovane korona virusom, želimo Vam poručiti da smo i dalje tu za Vas. Svakodnevno promatramo situaciju oko nas i stoga Vas molimo da poštujete preporuke kriznog stožera i ostanete kod kuće. I dalje Vam stojimo na raspolaganju putem naših službenih kontakata i društvenih mreža, kako bismo Vam osigurali sve informacije koje su Vam potrebne u što kraćem roku. U tu svrhu, molimo da pročitate odgovore na najčešća pitanja koja Vam mogu biti od pomoći.


Da li Frizerland poslovnice i dalje rade regularno?

Da, ali je došlo do male promjene u radnom vremenu. Frizerland poslovnice u Vitezu i Tuzli od ponedjeljka do petka rade u skraćenom radnom vremenu od 8-16 sati, a subotom do 14 sati, do daljnjeg. Radno vrijeme Frizerland franšiza u Sarajevu i Zenici objavljeno je na službenim stranicama i društvenim mrežama istih.


Da li i dalje postoji mogućnost kupovine putem web shopa?

Naravno. Kupcima preporučujemo da kupuju sigurno i da iskoriste mogućnosti kupovine putem našeg web shopa, radi izbjegavanja rizika od zaraze virusom zbog kretanja. Za online narudžbu dovoljno je da ste registrirani/ prijavljeni na našem web shopu www.frizerland.ba Registracija je besplatna, a online narudžbu/kupovinu započinjete jednostavno, klikom na opciju Kupi odmah ili dodavanjem artikla u košaricu, a zatim prateći naredne korake.

Za narudžbu u vrijednosti manjoj od 100,00 KM cijena dostave je 6,00 KM za sva područja u BiH, dok je za narudžbu u vrijednosti od 100,00 KM i više, dostava besplatna.


U kojem roku mogu očekivati isporuku narudžbe?

Naša kurirska služba (HP Brza pošta) i dalje radi regularno, a isporuka na kućnu adresu je u roku od 2 radna dana. Zbog novonastale situacije i otežanih okolnosti, postoji mogućnost kašnjenja u isporuci narudžbe. Ipak, naš tim svakodnevno komunicira sa kurirskom službom, te Vam stoji na raspolaganju za sve informacije u vezi statusa Vaše narudžbe. Sve narudžbe zaprimljene putem našeg web shopa pakiramo i prosljeđujemo na isporuku u najkraćem roku.


Da li šaljete narudžbe van BiH?

Nažalost, narudžbe ne šaljemo van Bosne i Hercegovine.

Ukoliko se nalazite u Hrvatskoj, molimo da se obratite našim tamošnjim predstavništvima:

Frizerland Križevci: www.frizerland.hr

Frizerland Kaštel Novi: www.friz.hr


POSLOVNICE

Frizerland Vitez

Poslovna zona PC 96-2
Radno vrijeme:
Pon-pet: 8-16 h
Subota: 8-14 h

Frizerland Tuzla

Univerzitetska bb
Radno vrijeme:
Pon-pet: 8-16 h
Subota: 8-14 h


KONTAKTIRAJTE NAS:

Za sva Vaša pitanja, komentare i sugestije stojimo Vam na raspolaganju putem naših službenih kontakata i društvenih mreža:

Marketing: [email protected]
Maloprodaja: [email protected]
Tel: +387 (0)30 717 166
Mob/ viber: +38763 893 331


MOLBA ZA KUPCE U NAŠIM TRGOVINAMA:

  • U našim poslovnicama poduzete su visoke higijenske mjere. Na ulazima su postavljena sredstva za dezinfekciju ruku, te Vas ljubazno molimo da prilikom ulaska u naše trgovine, radi vlastite sigurnosti, kao i sigurnosti drugih, dezinficirate ruke.
  • Ukoliko je u trgovini gužva, molimo da pričekate na ulazu i držite propisano odstojanje u redu.
  • Molimo da izbjegavate izravne kontakte s drugim kupcima i našim djelatnicima.
  • Poželjno je da nosite zaštitne maske i rukavice.
  • Ukoliko ste u mogućnosti, plaćajte karticom.
  • Zbog smanjenog broja naših djelatnika u jednoj smjeni i aktualnih gužvi, molimo da imate strpljenja i razumijevanja.

U nadi što bržeg okončanja epidemiološke krize, molimo da poštujete sve propisane mjere. Zaštite sebe, zaštitite svoje bližnje, a time i sve druge!

#budimoodgovorni #ostanikodkuce #stayhome

Vaš Frizerland

IMATE PITANJE?

Nema problema! Uvijek smo tu da vam pomognemo. Samo kliknite ispod za pomoć.

FAQ