Česta pitanja

Kupovina na webshopu Tehnički problemi
Kupovina na webshopu

Uz proizvod koji želite naručiti kliknite na ikonu KUPI, nakon čega ćete dobiti pregled stanja vaše košarice. Kliknite na ikonu „Dovrši kupovinu“, ispunite obrazac i narudžba će stići na vaša vrata unutar dva radna dana. Više o uvjetima kupovine pogledajte ovdje.

  • Nakon zaprimanja narudžbe još jednom provjeravamo dostupnost istih. Ukoliko neki od naručenih proizvoda nije dostupan, kontaktiramo kupca i obavještavamo ga o tome.
  • Robu šaljemo brzom poštom i vrijeme isporuke je 2-5 radnih dana od trenutka zaprimanja narudžbe.
  • Cijena isporuke je 6,00 KM za narudžbe vrijednosti manje od 100,00 KM, a besplatna za narudžbe za koje plaćate 100,00 KM ili više.
  • Robu plaćate gotovinom prilikom preuzimanja.

Kupon, odnosno "kod za popust" je niz znakova tipa "popust2015" koji upisujete prilikom završetka narudžbe i tako ostvarujete određen popust na kupovinu.

Postoje 2 tipa kodova za popust:

  • jednokratni kod za popust - iskoristiv je samo jednom.
  • višekratni kod za popust - kod koji vrijedi u određenom vremenskom razdoblju i moguće ga je iskoristiti za više različitih kupovina.

Napomena: Popust kupona se ne obračunava na već snižene artikle!

Trošak dostave je 6,00 KM za sve narudžbe ispod 100,00 KM. Za narudžbe u vrijednosti od 100,00 KM i više, snosimo trošak dostave. Trošak dostave isti je za sva područja u Bosni i Hercegovini.

Kako bi maloprodajne cijene svakog artikla bile prikazane, potrebno je da ste registrirani (prijavljeni) na našoj web trgovini. Registracija je besplatna i vrlo jednostavna, a registrirati se možete ovdje. Ukoliko ste vlasnik (frizerskog/ kozmetičkog) salona, preporučujemo da se registrirate klikom na opciju PRAVNO LICE.

Narudžbe isporučujemo isključivo na području Bosne i Hercegovine. Ukoliko se nalazite u Hrvatskoj, preporučujemo da kontaktirate naša predstavništva u Križevcima i Kaštel Novom, na jedan od sljedećih kontakata:

  • KORNER - ugostiteljstvo i trgovina Križevci, tel: +385 (0)48 270 426, e-mail: [email protected]
  • Frizerland d.o.o. Kaštel Novi, tel: +385 (0)21 235-479, e-mail: [email protected]

Da, registracija je obavezna i registracijom ćete olakšati popunjavanje podataka pri kupnji i uštedjeti vrijeme, moći ćete pratiti sve vaše kupnje. Vaši podaci su sigurni te ih nikada nećemo dijeliti.

Narudžbu ju moguće otkazati slanjem e-maila na [email protected] koji sadrži vaše podatke i broj narudžbe.

Ako želite reklamirati proizvod sa manom, molimo vas da nas kontaktirate na e-mail [email protected] sa opisom problema ili nas nazovite +387 30 717 166. Nakon pregleda vraćene robe ćemo vas obavijestiti o daljnjim koracima.

Broj telefona potreban nam je radi lakše komunikacije. Vaš broj telefona prosljeđujemo i našoj kurirskoj službi radi dostave.

Ne. Naručiti možete proizvode u bilo kojem iznosu. Plaćanje na rate moguće je kada je narudžba vrijednosti veće od 100,00 KM.

Webshop www.frizerland.ba je u vlasništvu firme Frizer Land d.o.o. i garantiramo za ispravnost i porijeklo robe. Webstranica je zaštićena sigurnosnim certifikatom i to je garancija da su svi vaši podaci sigurni.

Vaše mišljenje nam je važno. Svoje komentare, prijedloge, pohvale, pokude možete ostaviti na FB stranici: facebook.com/frizerland ili poslati na: [email protected]

Povratak na vrh


Tehnički problemi
  • Ako ne znate lozinku nemojte se igrati pogađanja jer će vam sustav zaključati račun. Najjednostavnije što možete uraditi je poslati zahtjev za generiranje nove lozinke koja će vam biti poslana na email koji ste koristili prilikom registacije.
  • Ukoliko vam je sustav zaključao račun javite nam se preko kontakt forme.

Povratak na vrh


I dalje ste zbunjeni?

Ukoliko se odgovor na vaše pitanje ne nalazi u sekciji "Česta pitanja" možete nas kontaktirati i rado ćemo vam pomoći

Kontakt