O nama

Edukacija

Kontinuirana edukacija i napredovanje je temeljni preduvjet za poslovni uspjeh. Zbog toga, u suradnji s našim partnerima, klijentima nudimo različite vrste educiranja kako bismo bili sigurni da pratimo svjetske trendove.


Edukacijski centar Frizerland - Frizerske i kozmetičke edukacije


Nadogradnja noktiju

Nudimo vam edukaciju nadogradnje noktiju vrhunskim IBD proizvodima. Kandidat dobija IBD priručnik s teoretskim dijelom za pripremu pismenog testa (npr. kako se nanosi gel, vrijeme sušenja, što uzrokuje iritacije kože). Praktični dio traje 2 dana (po 8 sati) u kojima IBD edukator kroz priču i demonstraciju prenosi znanje na kandidata. Na kraju edukacije provjerava se usvojeno znanje i pod uvjetom da je kandidat zadovoljio, stječe pravo na dobivanje certifikata. Kandidat bi sa sobom trebao dovesti modela na kojemu će raditi nokte. Informacije i prijave: 030 717 166 | 063 893 331


Frizerske edukacije

U suradnji s brendovima s kojima radimo, redovno organiziramo edukativne radionice u kojima polaznici imaju priliku kroz praktična iskustva i aktivno sudjelovanje učiti od renomiranih edukatora i usvajati nove tehnike i znanja.


Depilacija & Depilacija šećernom pastom

Kod nas možete naučiti i kako se profesionalno radi depiliranje voskom, kao i sve popularnije depiliranje šećernom pastom. Osim stečenog teoretskog i praktičnog znanja svaki sudionik dobija i certifikat kao potvrdu svoje nove vještine. Cijena ove edukacije iznosi 200,00 KM


Nadogradnja trepavica

Nudimo vam edukaciju za više metoda nadogradnje trepavica, kako za klasičnu metodu nadogradnje, tako i za napredne tehnike nadogradnje trepavica. Edukacija za početnike koji tek ulaze u svijet nadogradnje trepavica, ali i za napredne korisnike koji žele proširiti svoje znanje i usvojiti neke nove metode i tehnike nadogradnje.

Web shop ponuda

Aparati za šišanje
Više
Kolor kreme (boje za kosu)
Više
Trepavice i obrve
Više
Web shop
× Zatvori