Depilacija šećernom pastom | Vitez 15.03.2018.

Prednosti egipatske depilacije

1. Netko iskusan egipatsku depilaciju može izvesti vrlo brzo – velike količine dlačica mogu se ukloniti u jednom potezu, a ponekad to može trajati kraće i od depilacije. Kod većine voskova, morate ih primijeniti na ograničenom području, ukloniti, a potom ponoviti postupak na sljedećem dijelu. Uz šećernu pastu postupak možete ubrzati primjenom paste na vrlo velikom području, a ona se neće isušiti ako ju budete uklanjali u manjim dijelovima.

2. Jednostavno čišćenje – za razliku od voska, sve ostatke nakon depilacije moguće očistiti vodom.

3. Šećerna pasta je vrlo nježna i može se koristiti bez straha od iritacije – ovo je osobito korisno onda kada ne uspijemo ukloniti sve dlačice u jednom potezu. Šećernu pastu možemo bez straha nanijeti na isto područje i ukloniti ostatak dlačica.

4. Privremeni rezultati mogu se pretvoriti u trajne – tijekom vremena, česta egipatska depilacija može uzrokovati slabljenje folikula dlake i usporiti, a ponekad i potpuno zaustaviti ponovni rast.


Mjesto održavanja: Edukativni centar Frizerland, Vitez

Vrijeme održavanja: 15.03.2018

Info & prijave: 063 487 260 (Katarina) najkasnije do 10.03.2018

Cijena: 200,- KM (U cijenu je uračunat start paket potreban za vježbu kod kuće)


Napomena #1: Polaznici nakon edukacije vježbaju 15-30 dana kod kuće nakog čega pristupaju provjeri. Nakon toga dobijaju Cleopatra certifikat kao potvrdu stečenog znanja.

Napomena #2: Polaznici trebaju imati modela za rad.

● Napomena #3: Broj mjesta je ograničen, pa vas molimo da se prijavite na vrijeme!

Web shop ponuda

Trepavice i obrve
Više
Aparati za šišanje
Više
Kolor kreme (boje za kosu)
Više
Web shop
× Zatvori