L’Oréal Professionel & Kérastase - Hair Trends Event

KRATKO O EVENTU

05.05.2017 u Vitezu prezentirani su renomirani brendovi L'Oréal Professionnel i Kérastase u organizaciji L'Oréal-a i ekskluzivnog distributera za područje Bosne i Herzegovine, Frizerlanda. U sklopu događaja predstavljeni su i trendovi za proljeće/ljeto koji su nastali u suradnji sa poznatom francuskom dizajnericom Vanessom Bruno.IT LOOKS
BY VANESSA BRUNO

Usko surađujući sa L'Oréal Professionnel međunarodnim artistom za kosu i majstorom koloristom Frédéricom Mennetrierom dizajnerica Vanessa Bruno odabrala je trendi boje za kosu čija su glavna obilježja prirodne, meke i moderne boje za kosu!

Najnoviji trendovi u bojenju kose su „nuide beige“ gdje se kombiniraju topli i hladni zlatni tonovi te „copper foilyage“ kojim se postižu svjetliji krajevi na vrhovima kose zahvaljujući posebnoj tehnici zamatanja folija.

Ovosezonske trendove bojanja i stiliziranja kose pred mnogobrojnom publikom predstavila je L'Oréal Professionnel edukatorica Ivona Tržić zajedno sa svojim kreativnim timom.


SMARTBOND

Osim trendova za proljeće/ljeto predstavljeni su i najnoviji proizvodi za njegu kose iz L'Oréal Professionnel-a: Smartbond- profesionalni sustav koji omogućava kreativnost u bojanju kose. Smartbond je inteligentno rješenje koje se dodaje u boju ili posvjetlljivač kako bi zaštitio i ojačao kosu, te spriječio njezino slabljenje. Nakon Smartbond usluge u salonu svoju kosu. možete nastaviti njegovati i kod kuće pomoću Smartbond njege koja nadopunjuje salonski učinak.


O LORÉAL PROFESSIONNEL-U

Više od stoljeća L’Oréal je uključen u avanturu ljepote. Malo obiteljsko poduzeće koje je 1909. osnovao Eugene Schueller postalo je vodeća svjetska kozmetička grupacija. L'oreal Professional kao jedan od vodećih svjetskih brendova u "industriji kose" omogućava konstantne inovacije na području proizvoda za njegu i bojanje kose.


O KERASTASE-U

Kérastase predstavlja luksuznu njegu za kosu postavljajući nove standarde u distribuciji profesionalnih proizvoda za njegu kose kroz pomno odabrane salone u kojima se kosa detaljno analizira i gdje cijeli proces postaje istinski ritual ljepote.

Kérastase je brand luksuzne njege za kosu te još od 1964 L'Oréal Advanced Research laboratorij za Kérastase kolekciju odabire najsuvremeniju tehnologiju. Avangardne formule s najinovativnijim sastojcima čine Kérastase proizvode jedinstvenima. Suvremene žene teže iznimnoj njezi i ljepoti kose koju pruža Kérastase.

Kako se prodaje samo u najprestižnijim salonim, Kérastase snaga leži u stručnim rukama frizera. Kérastase frizer u salonu odabire program koji najbolje odgovara vašem tipu kose te preporučuje personalizirani program njege za kod kuće. Stilist ima ekspertizu za stvaranje Kérastase opuštajućeg iskustva u salonu. Kerastase kolekcija obuhvaća proizvode koji su namijenjeni isključivo za profesionalnu upotrebu.

Kérastase zna da je svaka žena drugačija. Misija branda je da kroz personalizirano, transformativno i pozitivno iskustvo osnaži ljepotu žena i kreira joj prepoznatljiv stil. Uz pomoć šest linija proizvoda dizajniranih za različite tipove kose, svaka žena može imati koristi od personaliziranog programa za njegu kose dizajniranog od strane posebno educiranih Kérastase konzultanata.


ŽELITE OVE BRENDOVE KOD SEBE U SALONU?

Za sve informacije o uvjetima kupnje i cijenama obratite se na:

Duško Šarić (L'Oreal Brand Manager)

dusko.saric@frizerland.ba / 063 449 826

Web shop ponuda

Trepavice i obrve
Više
Kolor kreme (boje za kosu)
Više
Aparati za šišanje
Više
Web shop
× Zatvori