Vitez domaćin Otvorenog državnog prvenstva frizera BiH - 12.03.2017

U organizaciji Saveza frizera BiH i Udruženja frizera Srednjobosanskog kantona u nedjelju 12. ožujka u 9 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu održat će se Otvoreno državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine.

Otvoreno prvenstvo frizera BiH okupit će frizera iz zemalja regije, s područja Balkana. Pored natjecateljskog dijela bit će priređen i seminarski dio gdje će nastupiti vrhunski frizeri. Sajamski dio ove manifestacije ponudit će velike popuste za opremu. Iz

Udruženja frizera Srednjobosanskog kantona očekuju veliki odziv zbog samog seminara, a pored tog školarcima frizerski škola ulaz je besplatan.

U nastavku vam donosimo najavni poster i poziv predsjednik Udruženja Sbk, g. Sanina FazlićaSa radošću Vas obavještavamo da će se dana 12. marta 2017. (Nedjelja) godine u Gradskoj dvorani Vitez s početkom od 9h održati "Otvoreno državno prvenstvo frizera Bosne i Hercegovine. To će biti najveći frizerski događaj u našoj zemlji. Događaj je ispunjen, u prvom dijelu takmičarskim programom, u drugom dijelu seminarskim programom, dok je za cijeli dan planiran sajamski dio. Sve to se održava na jednom mjestu. Od 9h počinje takmičarski dio na kojem ćemo imati takmičare, učenike frizere, iz cijele Bosne i Hercegovine i regije i takmičare, juniore i seniore, iz Bosne, Srbije i Crne Gore. Takmičenje će ocjenjivati Svjetski OMC žiri i taj dio programa završava u 14 h. Od 14h imamo seminarski dio na kojem ćemo imati predstavljanje Wella Professional tehničara, Friz Vir tehničara i Master Class na kojem će svoja umijeća na sceni pokazati Dušan Ličina (Srbija) trener osvajač svjetskih medalja, Alen Demirović (Crna Gora), edukator za muške frizure i brade, Carlo Crisan (Mađarska) vice šampion Europe u avantgard hairtatoo i naša dva svjetski priznata frizera Elvir Bajrić (BiH) i Stipe Filipović (BiH).

Uz bogati seminarski program gdje će frizeri imati što vidjeti i naučiti biće i veliki sajamski popusti te široka ponuda frizerski alata i preparata za što će se pobrinuti Frizer Land koji je ujedno i generalni sponzor čitavog spektakla i naši ostali sponzori kao što su: Wella Professional, Friz Vir Vitez, Schwarzkopf, Karal, BML company, Keune, Faipa frizerska akademija, Image Master. Pored sajamskog dijela priključit će se i štandovi s rukotvorinama.

Na samom događaju imat ćemo i prostor gdje će se posjetioci moći osvježiti i nešto pojesti.

Nadamo se da smo ponudili dovoljno razloga svim frizerima da nas posjete i da 12. mart provedemo u nezaboravnom druženju koje nam je omogućilo Udruženje frizera Srednjobosanskog kantona i Savez frizera Bosne i Hercegovine.

Predsjednik Udruženja Sbk,

Sanin Fazlić

Web shop ponuda

Kolor kreme (boje za kosu)
Više
Trepavice i obrve
Više
Aparati za šišanje
Više
Web shop
× Zatvori