Njega lica & tijela kozmetikom Dr.Kraut - Vitez, 27.02.2016.

Po drugi put, u našem edukacijskom centru u Vitezu, organiziramo kozmetičku edukaciju s temom "Njega lica & tijela" korištenjem profesionalnih proizvoda iz linije dr. Kraut. Djelić amosfere s prethodne dr. Kraut edukacije možete pogledati ovdje.

dr. Kraut kometika predstavlja jedan od najnovijih i inovativnih profesionalnih linija od Arco COSMETICI. Sastavljena od specifičnih proizvoda za njegu lica i tijela, formulirana s prirodnim aktivnim sastojcima, osigurava dobre rezultate već pri prvoj upotrebi. Praktična i sigurna, ima odličan omjer kvaliteta i cijene za estetički zadovoljavajuća rješenja. Temeljito, ali nježno svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna njega pomoći će u održavanju kože zdravom. dr. Kraut linija za njegu kože štiti kožu lica od štetnih vanjskih utjecaja poput sunca, toplih i hladnih klimatskih uvjeta i zagađenja zraka. Ona također smiruje nadraženu kožu, vraća je u zdravo stanje i spriječava razvoj kožnih bolesti.

Voditeljica edukacije je Vedrana Dupanović, vlasnika Kozmetičkog salona Vedrana.

Edukacija se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Što se tiče teorije, polaznici će naučiti neke osnove stvari o proizvodima koje će koristiti, svojstva i način primjene. Nakon teorije edukator će na praktičnom primjeru pokazati kako se radi tretman dok će polaznici edukacije gledati i postavljati pitanja o onome što ih zanima. Također, svi polaznici mogu i sami raditi na modelu pod kontrolom mentora, odnosno edukatora. Nakon završetka edukacije biće omogućena nabavka potrebnog materijala za rad uz pomoć i savjet edukatora, te dodjela certifikata svim učesnicima.

  • Mjesto održavanja: Edukacijski centar Frizerland, Vitez
  • Vrijeme održavanja: 27.02.2016.
  • Cijena edukacije: 50,00 KM (avans 50% - preko putnika ili osobno u poslovnim jedinicama)
  • Kontakt telefon: 063 955 759 (Karolina)

Broj mjesta je ograničen zato molimo sve zainteresirane da se prijave što prije. Hvala!

Web shop ponuda

Aparati za šišanje
Više
Kolor kreme (boje za kosu)
Više
Trepavice i obrve
Više
Web shop
× Zatvori