Subrina Professional Workshop - Vitez, 17.11.2015.

Još jednom, samo za vas, organiziramo radnu edukaciju u Vitezu u protorijama našeg Edukativnog centra. Ovaj put educiramo vas kako pravilno koristiti Mad Touch boje za kosu od Subrina Professional i colorpHlex sustav.


Mad Touch boje su nova generaciju crazy boja za kosu bez amonijaka i oksidanata. Javljaju se u rasponu od 9 intenzivnih nijansi. Ali kako se ne bi ograničili samo na njih, razvijen je i poseban proizvod Clear Mix pomoću kojeg je moguće stvoriti nebrojeno mnogo pastelnih tonova. Upotreba je vrlo jednostavna, a sama boja daje briljantan sjaj, uzbudljive nijanse i fantastične rezultate.Boje su napravljeneu u kiselom pH što omogućava bojenje kose bez oštećenja. Već tijekom samog procesa bojenja kosa se njeguje. Za potpuni intenzitet boje najbolje upotrijebiti na izbijeljenoj kosi. A za suptilinije rezultate može se upotrijebiti na prirodnoj boji kose."Jednostava upotreba! Trajanje 10 pranja!"
colorpHlex™ štiti i jača kosu tijekom procesa bojanja i izbjeljivanja, smanjujući oštećenje i lomljenje kose. colorpHlex™ jača kosu i poboljšava njenu kvalitetu iznutra.Znanstveno formuliran, colorpHlex™ koristi nedavno otkrivenu biljnu proteinsku molekulu prirodnog porijekla, ColorStrong Complex™. Ona prodire u kosu, jačajući veze tijekom procesa bojanja i izbjeljivanja. Mala količina colorpHlex™ dodana boji ili izbjeljivaču četiri puta jača kosu.
  • Demonstrator i voditelj radionice - Nermin Bešić iz Frizersko kozmetičkog studia Bešić iz Sarajeva
  • Cijena ulaznice: 30,- KM
  • Vrijeme trajanja edukacije je od 09 do 17
  • Informacije i prijave na broj - 063 893 334 (Miro)

Web shop ponuda

Trepavice i obrve
Više
Aparati za šišanje
Više
Kolor kreme (boje za kosu)
Više
Web shop
× Zatvori