HIFU – revolucionarni tretman predstavljen u Vitezu

HIFU – revolucionarni tretman za lifting lica i oblikovanje tijela kojeg preporučuje Dr. Oz predstavljen u Vitezu

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)- najtraženiji nekirurški tretman protiv starenja predstavljen je u srijedu, u Frizerlandu u Vitezu.

Ovaj tretman, kojeg je najprije popularizirao slavni Dr. Oz ,najnovija je i najdjelotvornija tehnologija u tretiranju opuštene kože lica, vrata, dekoltea i ruku, te razbijanja lokaliziranih masnih nakupina (na trbuhu, stražnjici i butinama). Smatra se da trenutno ne postoji bolja metoda zatezanja lica, vrata, očne regije i opuštene kože brade.

Teorijsku i praktičnu edukaciju za kozmetičare i djelatnike Frizerlanda vodile su Silvija Bubić i Jelena Marković iz Natural Hair&Beautycentra iz Rijeke, prvog salona koji je HIFU tretman doveo u Hrvatsku.

Kako radi HIFU?

Visoko fokusirani ultrazvuk djeluje duboko pod kožom, za razliku od svih dosadašnjih aparata koji djeluju samo na površini kože. Djeluje na (SMAS) tkivo koje podržava kožu i slojeve masnog tkiva.

Koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog inteziteta koja izaziva zagrijavanje tkiva u sjecišnoj točki ultrazvučnih valova i postiže temperaturu od 60°C do 70°C,čime stimulira stanice na proizvodnju kolagena, dok u stanicama masnog tkiva izaziva oštećenje koje za posljedicu ima njihovo trajno uklanjanje.

Uništene masne stanice zajedno s njihovim sadržajem (trigliceridi i masne kiseline) izlučuju se iz organizma prirodnim fiziološkim i metaboličkim putem (kroz limfni i krvožilni sustav) bez oštećenja.

Nevjerojatna učinkovitost HIFU tretmana potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima, a postignuti rezultati traju i do nekoliko godina ovisno o stanju i dobi kože. Ono što je najvažnije pri tome je da je tretman gotovo bezbolan, a njegovi rezultati dugotrajni.

Frizerland, kao poznati distibuter kozmetičke opreme, u svojoj ponudi nudi i ovaj jedinstveni uređaj - trenutno jedan od najtraženijijih uređaja u kozmetičkom svijetu.

Za više informacija o samom HIFU uređaju i sličnim edukacijama možete nas kontaktirati na e-mail: info@frizerland.ba odnosno na broj telefona +387 (0)30 717 166.

Web shop offer

Aparati za šišanje
More
Kolor kreme (boje za kosu)
More
Trepavice i obrve
More
Web shop
× Close