U Vitezu održan seminar za frizere prestižnog francuskog brenda Kerastase

U Vitezu održan seminar za frizere prestižnog francuskog brenda Kérastase

Jedinstveni seminar za frizere koji rade, ali i one koji se tek upoznaju sa visokokvalitetnim Kérastase preparatima za kosu, održan je u utorak u prostorijama poduzeća Frizerland, inače ekskluzivnog distributera ovog brenda za područje Bosne i Hercegovine. Kérastase, brend nastao pod okriljem slavnog L’Oréala, već punih 50 godina smatra se jednim od najprestižnijih proizvođača preparata za njegu kose u svijetu.

dukatorica Kérastase-a iz Zagreba, Ana Androšević, na ovom je seminaru uz pomoć edukatorice Ivone Tržić (L'Oréal Professionnel) održala edukaciju koja se sastojala iz nadasve zanimljivog teorijskog, i možda još zanimljivijeg, praktičnog dijela.Naši frizeri na teorijskom dijelu najprije su se upoznali sa itekako zanimljivom poviješću Kérastase-a, koja seže u "hipijevske" 60-te godine, kada se uvelike počela širiti svijest o važnosti njege kose, a time i održavanja zdravog vlasišta.

Kérastase - Personalizirana njega za iznimnu kosu

Glavna misija brenda Kérastase svakako je personalizirana njega kose, koju zaslužuje svaka žena (ili muškarac). Imajući ovo u vidu, Kérastase je, koristeći najnovije tehnologije, lansirao specifične proizvode kako bi se maksimalno približio svojim korisnicima. Ovdje se radi o kombiniranju i miješanju različitih sastojaka, odnosno preparata, kako bi svaki klijent dobio specifičan, "personaliziran" proizvod koji je potreban njegovoj kosi. Jedan od takvih svakako je onaj najnoviji, Fusion Dose, koji je i predstavljen u praktičnom dijelu ove edukacije. Naime, Fusion Dose tretmani temelje se na visoko koncentriranim aktivnim sastojcima, čime frizerima omogućuju stvaranje prilagođene formule za svakog klijenta. Osim o novitetima, na seminaru je također bilo riječi i o kultnim i uvijek traženim Kérastase proizvodima, kao što su Bain Divalent kupka za kosu, Masqueintense maska i Elixir Ultime ulje.

Kérastase - luksuz za kosu

Nakon praktičnog dijela u kojem su naši frizeri razmjenjivali iskustva i savjete, testirali preparate te učili pravilno koristiti iste uz specifične Kérastase masaže, seminar je uspješno završen, i to sa zajedničkim dojmom: Kérastase je mnogo više od brenda kozmetike za kosu, Kérastase je jedinstvena tehnologija, luksuz i nadasve - dobar osjećaj.

Svi zainteresirani frizeri koji u svojim salonima žele raditi sa Kérastase proizvodima, mogu nas kontaktirati na e-mail: info@frizerland.ba ili na broj telefona 030/717-166.


Web shop offer

Kolor kreme (boje za kosu)
More
Aparati za šišanje
More
Trepavice i obrve
More
Web shop
× Close