Njega lica & tijela kozmetikom Dr.Kraut - Vitez, 27.02.2016.

Po drugi put, u našem edukacijskom centru u Vitezu, organiziramo kozmetičku edukaciju s temom "Njega lica & tijela" korištenjem profesionalnih proizvoda iz linije dr. Kraut. Djelić amosfere s prethodne dr. Kraut edukacije možete pogledati ovdje.

dr. Kraut kometika predstavlja jedan od najnovijih i inovativnih profesionalnih linija od Arco COSMETICI. Sastavljena od specifičnih proizvoda za njegu lica i tijela, formulirana s prirodnim aktivnim sastojcima, osigurava dobre rezultate već pri prvoj upotrebi. Praktična i sigurna, ima odličan omjer kvaliteta i cijene za estetički zadovoljavajuća rješenja. Temeljito, ali nježno svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna njega pomoći će u održavanju kože zdravom. dr. Kraut linija za njegu kože štiti kožu lica od štetnih vanjskih utjecaja poput sunca, toplih i hladnih klimatskih uvjeta i zagađenja zraka. Ona također smiruje nadraženu kožu, vraća je u zdravo stanje i spriječava razvoj kožnih bolesti.

Voditeljica edukacije je Vedrana Dupanović, vlasnika Kozmetičkog salona Vedrana.

Edukacija se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Što se tiče teorije, polaznici će naučiti neke osnove stvari o proizvodima koje će koristiti, svojstva i način primjene. Nakon teorije edukator će na praktičnom primjeru pokazati kako se radi tretman dok će polaznici edukacije gledati i postavljati pitanja o onome što ih zanima. Također, svi polaznici mogu i sami raditi na modelu pod kontrolom mentora, odnosno edukatora. Nakon završetka edukacije biće omogućena nabavka potrebnog materijala za rad uz pomoć i savjet edukatora, te dodjela certifikata svim učesnicima.

  • Mjesto održavanja: Edukacijski centar Frizerland, Vitez
  • Vrijeme održavanja: 27.02.2016.
  • Cijena edukacije: 50,00 KM (avans 50% - preko putnika ili osobno u poslovnim jedinicama)
  • Kontakt telefon: 063 955 759 (Karolina)

Broj mjesta je ograničen zato molimo sve zainteresirane da se prijave što prije. Hvala!

Web shop offer

Trepavice i obrve
More
Aparati za šišanje
More
Kolor kreme (boje za kosu)
More
Web shop
× Close