Njega lica & tijela Dr.Kraut - Vitez, 12.12.2015.

Nakon brojnih frizerskih edukacija i edukacija o nadogradnji noktiju, došlo je vrijeme za nešto novo. Po prvi put, u našem edukacijskom centru u Vitezu, organiziramo kozmetičku edukaciju s temom "Njega lica & tijela" korištenjem profesionalnih proizvoda iz linije dr. Kraut.

dr. Kraut kometika predstavlja jedan od najnovijih i inovativnih profesionalnih linija od Arco COSMETICI. Sastavljena od specifičnih proizvoda za njegu lica i tijela, formulirana s prirodnim aktivnim sastojcima, osigurava dobre rezultate već pri prvoj upotrebi. Praktična i sigurna, ima odličan omjer kvaliteta i cijene za estetički zadovoljavajuća rješenja. Temeljito, ali nježno svakodnevno čišćenje i dobra hidratantna njega pomoći će u održavanju kože zdravom. dr. Kraut linija za njegu kože štiti kožu lica od štetnih vanjskih utjecaja poput sunca, toplih i hladnih klimatskih uvjeta i zagađenja zraka. Ona također smiruje nadraženu kožu, vraća je u zdravo stanje i spriječava razvoj kožnih bolesti.

Voditeljica edukacije je Vedrana Dupanović, vlasnika Kozmetičkog salona Vedrana.

Edukacija se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela. Što se tiče teorije, polaznici će naučiti neke osnove stvari o proizvodima koje će koristiti, svojstva i način primjene. Nakon teorije edukator će na praktičnom primjeru pokazati kako se radi tretman dok će polaznici edukacije gledati i postavljati pitanja o onome što ih zanima. Također, svi polaznici mogu i sami raditi na modelu pod kontrolom mentora, odnosno edukatora. Nakon završetka edukacije biće omogućena nabavka potrebnog materijala za rad uz pomoć i savjet edukatora.

  • Mjesto održavanja: Edukacijski centar Frizerland, Vitez
  • Vrijeme održavanja: 12.12.2015. (11:00 do 14:00 h)
  • Cijena edukacije: 30,00 KM
  • Kontakt telefon: 063 893 334

Broj mjesta je ograničen zato molimo sve zainteresirane da se prijave što prije. Hvala!

Web shop offer

Kolor kreme (boje za kosu)
More
Aparati za šišanje
More
Trepavice i obrve
More
Web shop
× Close