LAKME - profesionalni proizvodi za ljepotu, zdravlje & njegu kose

Lakmé je kompanija koje je inspirirana ljepotom. Kosa je osnovni element njene osobnosti. Zdravlje, blagostanje i potraga za našim vlastitim osobnim identitenom su ključne vrijednosti koje nas vode prema prirodnoj ljepoti kose.

Razvojem svojih proizvoda Lakme nastoji donijeti te vrijednosti u frizerske salone, kroz profesionalnu kreativnost i neograničene mogućnosti koje kosa nudi.

Lakme čini tim profesionalaca čiji je zajednički cilj posvetiti svoje napore razvoju proizvoda za ljepotu i njegu kose. Lakme je osnovan kao obiteljska kompanija u obitelji koja je generacijama bila povezana sa svijetom frizerstva. Prvi cilj kompanije Lakme jest potraga za maksimalnom kvalitetom njenih proizvoda. Odmah na početku Lakme je osnovao visokonapredni laboratorij i od tada, Lakme je prepoznat kao kompanija inovativnog duha, tehničke savršenosti i internacionalnog karaktera. Ubrzo je Lakme stekao međunarodnu prepoznatljivost. Frizerski profesionalci cijene kvalitetu Lakme proizvoda, kao i odnos prema korisnicima i visoku kvalitetu dizajna i pakiranja.


Web shop offer

Aparati za šišanje
More
Kolor kreme (boje za kosu)
More
Trepavice i obrve
More
Web shop
× Close